ACTIVITEITEN & TRAININGEN

Schaatstrainingen

Van september tot en met eind maart trainen we op de kunstijsbaan De Scheg in Deventer en op de kunstijsbaan Twente in Enschede. Tijdens de trainingen ligt de nadruk op de schaatstechniek en het uithoudingsvermogen.

Fietstrainingen

De fietstrainingen vinden plaats vanaf maart tot september. We trainen in drie groepen, zodat we voor elk niveau een groep hebben.

Looptrainingen

Het hele jaar door verzorgen we looptrainingen op de Lochemse Berg. We trainen met één groep maar door de verschillende oefeningen kan iedereen dit op zijn of haar eigen intensiteit uitvoeren. Daarnaast vinden er wekelijks circuittrainingen plaats bij ons clubgebouw in Lochem.

Skeelertrainingen

De skeelertrainingen vinden plaats vanaf maart tot september. We trainen op de skeelerbaan in Doetinchem.

Trainers

Renske Winters

Renske Winters

Hoofdtrainer

Renske Winters heeft, naast haar eigen ervaring binnen de schaatssport, ruime ervaring met het geven van trainingen. Naast haar eigen bedrijf in buitensport geeft ze sinds seizoen 2017-2018 ook de schaatsers van SSC de Graafschap training. Zelf is Renske ook nog volop actief in het schaatsen.

Harry Pardijs

Harry Pardijs

Jeugd- en hulptrainer

Harry Pardijs is nog steeds actief als rijder bij de masters, maar brengt graag zijn kennis en ervaring over op de jongste groep binnen onze verenigingen. Met zijn enthousiasme geeft hij naast een goede techniek training de jeugd passie voor de sport bij.                                                  

Jan Visschers

Jan Visschers

Trainer marathon / senioren

Jan Visschers, heeft zijn sporen in de schaatssport ruimschoots verdiend. Hij is naast bestuurder aktief als trainer voor de prestatie gerichte senioren en masters.

Trainingstijden

In het winterseizoen wordt er volop getraind op verschillende tijden en locaties. Een overzicht hiervan is hiernaast opgenomen. Alle trainingstijden worden bepaald in overleg met trainers en rijders.

Wil je in het winterseizoen een keer mee komen trainen? Dat kan! Je kunt hiervoor vrijblijvend 3 proeflessen aanvragen. Vul hiervoor het inschrijfformulier op deze site in en geef daarbij aan dat je graag zou willen proeftrainen.

In het zomerseizoen worden er verschillende trainingen gegeven. Elk lid ontvangt daarnaast een schema waarop ook individuele trainingen zijn opgenomen als hier vraag naar is. Alle trainingen en trainingstijden zijn in overleg met rijders en trainers en kunnen wekelijks aangepast worden naar wens.

Share This