LIDMAATSCHAP

Algemeen

Voor de leden van de SSC De Graafschap draait in de winter alles om het schaatsen. De schaatstrainingen vinden plaats in de vroege avonduren op de kunstijsbaan “de Scheg” te Deventer. In samenspraak met schaatsers/ouders en trainers wordt het vervoer geregeld. Onder leiding van ervaren trainers wordt gewerkt aan techniek en snelheid.

Het niveau binnen de vereniging is sterk uiteenlopend, van echte beginners tot ver gevorderden en er wordt dan ook in verschillende groepen getraind zodat iedereen altijd kan mee komen. 

Ook als je wedstrijden wilt rijden zijn er mogelijkheden. Deze worden bij aanvang gereden op de baan in Deventer. Gevorderde rijders bezoeken ook wedstrijden elders in het land.  En dan de natuurijsperiodes Zodra het ijs het op de kanalen en meren het toelaat gaat Nederland het ijs op. Als geoefende schaatser ben je in het voordeel en kun je mooie tochten en wedstrijden rijden.

In de zomermaanden is de ijsbaan dicht maar hoef je niet stil te zitten. Er zijn dan wekelijks skeeler-, fiets- en schaatsconditietrainingen waar je aan mee kan doen. Op deze manier kun je ook in de zomer je conditie op pijl houden en kan je makkelijk kennis maken met andere sporten en trainingsvormen. De skeelertrainingen worden meestal gehouden op de baan in Doetinchem. Ook voor de skeeleraars zijn er wedstrijden.

Schaatsen en trainen hoeft niet alleen maar serieus te zijn, ook gezelligheid staat hoog in het vaandel.

Lid worden

Via onderstaand formulier kun je je opgeven voor het lidmaatschap.
Heb je nog vragen, neem dan eerst contact met ons op, zie contactgegevens.

Heb je je ingeschreven? Dan zullen wij hierover contact met je opnemen.


Kosten

Als je lid wordt van de Graafschap betaal je contributie. Deze is afhankelijk van je leeftijd.
– Pupillen en junioren B en C (leeftijd tot16)
– Junioren A (leeftijd17 – 18)
– Neo Senioren (leeftijd 19 – 22 )                      
– Senioren (leeftijd 23–38) en Masters (39 en ouder)
– Ondersteunende leden betalen  

Naast de contributie betaal je voor een trainingskaart. Een trainingskaart wil zeggen een kaart waarmee je toegang krijgt tot de kunstijsbaan op een bepaald trainingsuur. Ook de trainingskaart is afhankelijk van de leeftijd.
Pupillen tot en met 12 jaar
– Junioren B en C tot en met 16 jaar
– Junioren A t/m Masters

Wil je aan wedstrijden deelnemen in Deventer dan moet je naast een licentie van de KNSB ook een wedstrijdkaart Deventer afnemen. De licenties kosten:
– Pupillen tot en met 12 jaar
– Junioren B en C tot en met 16 jaar
– Junioren A t/m Masters

Een wedstrijdkaart voor Deventer kost:
– Pupillen (leeftijd tot en met 12 jaar)
– Junioren B en C (leeftijd tot16)
– Junioren A (vanaf leeftijd17 t/m masters)

Een wedstrijdkaart in Enschede kost voor alle leeftijden €45,00. Een wedstrijdkaart voor de ijsbaan in Enschede kan alleen afgenomen worden wanneer men ook een trainingskaart heeft in Enschede. Bovendien is het mogelijk om zonder wedstrijdkaart voor Enschede, tegen aparte betaling, wedstrijden te rijden in Enschede.


€40,00
€45,00
€50,00
€75,00
€40,00

 


€113,00
€130,00
€150,00


€ 7,50
€20,00
€35,00


€35,00
€40,00
€55,00

Clubkleding

De Graafschap heeft een eigen kledinglijn. Het is de bedoeling dat je na een introductieperiode schaatst in de clubkleding. Zo zijn de leden herkenbaar voor de trainer(s), maar ook de herkenbaarheid van de club naar buiten wordt hierdoor bevorderd. Clubkleding kun je tegen een scherpe prijs bestellen bij Free Wheel in Vorden. Na betaling aan Free Wheel is en blijft de kleding je eigendom. In september is er een pasavond. Deze is bedoeld om kleding te passen en te bestellen, zodat je verzekerd bent van je Graafschap outfit. De exacte data zullen vroegtijdig bekend worden gemaakt.

Het kledingpakket bestaat uit een skinpak, ritsbroek en jack.
Beginnende leden kunnen volstaan met een ritsbroek en een jack: €65,50 (broek) en €68,50 (jack)
Voor gevorderden en wedstrijdrijders is er een skinpak: €112,50

Clubrecords

Nader in te vullen.

Share This